More Options
Better Properties
Best Prices
Gouden Visa,Gouden Visa in Portugal,Gouden Visa In Europa - Algarve Elite Property

Gouden Visa

De nieuwe wetten goedgekeurd door de Portugese overheid, opende de mogelijkheid van het aanvragen van een Gouden Visa activiteit investeringen in Portugal voor burgers van derde landen, persoonlijk of door een bedrijf gevestigd in Porugal of in de lidstaat van de EU van de anoter en permanente vestiging in Portugal.

Houders van een verblijfsvergunning voor investeringsactiviteit hebben het recht op familie reunifcation, en wellicht acess aan een permanente verblijfsvergunning, evenals het Portugese staatsburgerschap volgens de wettelijke voorschriften.

Wat zijn de voordelen van "GOLDEN visum" voor buitenlandse investeerders?

Het Regime van de "gouden VISA " biedt aanzienlijke voordelen, in wezen een vereenvoudigde vorm en input en bevoorrechte verblijf in Portugal, waarmee de houder om te verblijven en te investeren in dit land, koppelingen maken met het Portugese grondgebied en andere gebieden die we zijn gekoppeld via de "Schengen-gebied" en kunnen familieleden van de houder van ARI verwerven dezelfde rechten van verblijf in Portugal. En later voor een toepassing voor toewijzing van de Portugese nationaliteit of de aanvraag voor een vergunning permanent.

Wat zijn de eisen die noodzakelijk zijn om de "Gouden VISA"?

De belangrijkste vereisten voor het verkrijgen van "GOLDEN visum"

  • Verwerving van onroerend goed in het minimumbedrag van 500 duizend euro;
  • Overdracht van kapitaal van een bedrag gelijk aan of groter dan 1 miljoen euro;
  • Creatie en onderhoud een bedrijf maken van ten minste 10 werkende zenders.

Documenten

  • Paspoort of andere geldig reisdocument;
  • Bewijs van legale binnenkomst en verblijf op het nationale grondgebied;
  • Bewijs van de ziektekostenverzekering;
  • Verzoek om raadpleging van de Portugese Criminal record door SEF;
  • Bewijs van de situatie geregulariseerd op vertoon van negatieve verklaring bijgewerkt schuld uitgegeven door de belastingdienst en de douane en de sociale zekerheid.
    Strafregister certificaat van het land van oorsprong of in het land waar u meer tan per jaar woont;

Hoe lang kunnen buitenlandse beleggers profiteren van deze voordelen?

De vergunning van "Golden visum" wordt toegekend voor een periode toegekend voor een periode van 1 jaar en vervolgens vernieuwd voor 2 opeenvolgende periodes van 2 jaar, een totaal van 5 jaar. Waarin zij de eisen van uw opdracht moeten houden, en er zijn nog steeds minimumverblijf perioden in nationale grondgebied.

  • Over het eerste jaar hoeft u alleen te blijven voor een periode van 7 dagen in Portugal
  • Op het tweede jaar wanneer u uw eerste verlenging doet, hoeft u alleen voor een verblijf van 14 dagen in Portugal, waarin u hen op dat jaar kunt dat u de verlenging doen.
  • Op het derde jaar geldt hetzelfde wanneer je je verlenging voor de komende 2 jaar doet.

Wat is de "Gouden visum"?

Wat heet "Gouden VISA"is niet strikt genomen een visum, maar er ook iets in deze categorie is. De "Gouden VISA" is een "verblijfsvergunning" voor binnenkomst en verblijf in Portugees grondgebied, voor beleggingsdoeleinden (vandaar de geslachtsnaam, rechts, ARI – residentie vergunning voor investeringen). Is bedoeld om te worden toegewezen aan wie is niet een burger van het grondgebied van de Europese Unie, of van de Schengen-ruimte, noch onder de uitvoering ervan is vereist, en bepaalde eisen, hoofdzakelijk verband met investment, aankoop van gebouwen en/of werkgelegenheid te voltooien. Tarieven/toeslagen toepassing en vernieuwing, en moet worden voorbereid op voorhand de documenten die vereist zijn voor de verificatie van de voorwaarden voor de toewijzing.

Wie kan gebruik maken van de "Gouden VISA"?

De tittel "Gouden VISA" is bedoeld om "onderdanen van derde staten", dat wil zeggen de burgers van gebieden niet opgenomen in de Unie Europa.

De "gouden" Visumhouders uit mag toepassen op het proces van gezinshereniging en toegang kunnen hebben tot de permanente verblijfsvergunning of zelfs Portugese staatsburgerschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Wat is het doel van "GOLDEN visum"?

Blijkbaar naast make aantrekkelijke Portugese nationale grondgebied, is gericht op het aantrekken van investeringen en
scheppen van werkgelegenheid. Anderzijds lijkt het, wil vergemakkelijken de Portugal-contacten met de buitenwereld, bevordering van cultuur, investeren real estate, internationale betrekkingen en, uiteindelijk, de integratie van
beleggers de immigranten, via permanente titels of zelfs verzoeken om nationaliteit. Aan de andere kant, het lijkt erop dat dit soort effecten hun houders een bevoorrechte toegang tot gebieden waarmee kunt
Portugal heeft goede relaties (zoals de officiële sprekende landen Portugees, worden de meeste van hen groeiende economieën)

Wat zijn de kosten van de "Gouden VISA"?

  • Er zijn kosten van €517 euro voor het analyseren van het proces voor elke volwassene en €82 euro voor het analyseren van het proces van elk kind.
  • En een kostprijs van €5.200 voor de afgifte van het "Gouden Visa" voor elke persoon
  • Op het tweede jaar kost de verlenging €2600 per persoon
  • Hetzelfde geldt voor het derde jaar voor de nenewal van de komende twee jaar.


Wat is het akkoord van Schengen?

Het akkoord van Schengen is een internationaal verdrag tussen verschillende landen (de meerderheid van de landen van de Europese Unie, met een paar uitzonderingen na) en andere gebieden die de discipline
toegangs- en doorvoerrechten voor burgers van deze landen te vergemakkelijken en het disciplineren van het internationale verkeer van personen. Bevat verschillende uitzonderingen (met name in de sociale, politieke of economische contexten vuurvast beton), groeit in aantal aanhangers, hoewel de geleidelijke toepassing ervan is tijdrovend in veel gebieden abonnees. Er zijn een verscheidenheid van uitzonderingen en beperkingen die worden opgelegd door de verschillende landen te melden, hoewel, in termen van de overeenkomst om een grote transit bepaalt burgers abonnees.

De "gouden" visumhouders in Portugal doen niet een visum nodig om in de Schengen-ruimte. Zich vrij kunnen bewegen in de Schengen-ruimte voor een periode van maximaal 3 maanden (90 dagen) voor elk half jaar vanaf de datum van eerste binnenkomst.

Voor verduidelijking details, neem contact met ons op per e-mail. Wij werken met een van de beste en meest gerespecteerde advocaten die u kunnen helpen en het gehele proces van uw "Gouden VISA" maken

Algarve Elite eigenschap werkt met een van de beste en meest gerespecteerde advocaten, die u kunnen helpen en het gehele proces van maken uw "Gouden VISA". Wij hanteren het gehele proces, te informeren en te verduidelijken alle twijfels die zich kunnen voordoen. Met vastgoed banden langs Portugal hebben we een grote portefeuille van in het hele land gelegen landerijen te uwer beschikking.

Voor verduidelijking details, neem contact met ons op per e-mail.
info@algarveeliteproperty.com









Featured in...
The times
The Wall Street Journal
The Sunday times
The Irish Times
The Telegraph